AromaTouch

Dieptewerking met Essentiële Oliën

AromaTouch™ Techniek

dōTERRA’s AromaTouch techniek is een specifieke benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt Spa Foot Massage,reflexology Foot Massagegewerkt langs de meridianen van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.

De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

De AromaTouch techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel. De AromaTouch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief. Daarnaast maakt de techniek gebruik van dōTERRA’s CPTG essentiële oliën. Dit samen zorgt voor een intense diepe ontspannende ervaring voor de ontvanger.

De AromaTouch™ procedure

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen:

  1. stressvermindering,
  2. immuunversterking,
  3. ontstekingsreactie vermindering en
  4. homeostase.

De techniek is ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee etherische oliën, een enkelvoudige olie of een samengestelde olie. Daarnaast zijn de vier stappen speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

Een behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw bericht

 

Wil je ook eens kennismaken met met een AromaTouch behandeling?