Individuele ondersteuning

Liever jouw uitdaging individueel aanpakken? Misschien voel je jezelf niet fijn in groepen of heb je een hele specifieke vraag, dan biedt een wellness consult of een AromaTouch / Symphony of the Cells behandeling uitkomst!

Wellness Consult

Wil je graag gericht een probleem aanpakken of voel je je niet zo prettig in een groep? Tijdens een één-op-één dōTERRA wellness-consult van 1,5 uur wordt jouw hulpvraag besproken. Ervaar je uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld emoties, gezonde nachtrust, welzijn op het gebied van spieren en gewrichten, luchtwegen, spijsvertering, aarding en balans , het krijgen van rust in het hoofd, dan kunnen essentiële oliën je daarbij helpen. Je gaat ter plekke de essentiële oliën ervaren door te voelen, ruiken en proeven. 

Intuïtief worden essentiële oliën voor jou uitgekozen om deze thuis te gaan ervaren. Je leert ze op een makkelijke en effectieve wijze te gebruiken. Ook worden hierbij inzichten en leefstijltips gegeven. Jij ontvangt 2 rollertjes met olie mee naar huis die gericht zijn op jouw individuele uitdagingen. Ontdek de kracht van essentiële olie!

Investering: 60 euro

  

Contact