Eerst uitproberen?

Ben je benieuwd wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Probeer dan eens een samplepakketje en geef je meteen gratis op voor een online workshop!

Samplepakketjes om eerst uit te proberen

Het is mogelijk om eerst een aantal oliën uit te proberen door middel van een samplepakketje. Je kunt dan de oliën ervaren voordat je overgaat tot de aanschaf van een starterspakket. In zo’n samplepakketje zitten drie 1 ml flesjes en daarnaast een combinatieroller met een uitleg. Ook ontvang je een link zodat je gratis een online workshop naar keuze kunt volgen. Het hele jaar door zijn er live online workshops te volgen over verschillende onderwerpen. In de agenda kun je de verschillend workshops terugvinden. Een samplepakketje kost 15 euro inclusief verzendkosten

  • Samplepakketje pollen & seizoensperikelen
  • Samplepakketje spieren & gewrichten
  • Samplepakketje focus & concentratie
  • Samplepakketje luchtwegen
  • Samplepakketje spijsvertering

Heb je nog vragen? Bel of app me dan even: 0640382012 of gebruik het onderstaande contactformulier.

 

Sinds 6 jaar ben ik intensief bezig met essentiële oliën. Nog steeds ben ik verbaasd over de mogelijkheden bij zowel mens als dier. Regelmatig geef ik offline & online workshops en 1 op 1 wellness-consulten over het gebruik van de oliën.

Ik deel graag mijn kennis en ervaring om jou op weg te helpen naar een gezondere en natuurlijker levensstijl.

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende samplepakketten? Of staat die van jou er net niet bij? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen! Ik help je er graag bij.

Liefs, Madelon Muns

 

 

Madelon weet als geen ander waar ze over praat als het gaat over essentiële oliën. Haar vakkundigheid en parate kennis op dat gebied is enorm.
Bovendien kan ze haar kennis goed over dragen naar anderen. Ze heeft mij enthousiast gemaakt over essentiële oliën en de prachtige werking er van. Voor mij geen dag meer zonder essentiële oliën.
Chrisly Brekelmans

Holistische Coaching & Massage, www.tijd-voor-mij.nl

Madelon heeft enorm veel kennis van essentiële oliën en natuurgeneeskunde.  Ze heeft mij al meer dan eens fantastisch goed advies gegeven. Ze is als persoon erg betrokken, luistert goed en het is haar natuur om mensen te helpen. Zij doet waar ze het allerbeste in is.
Astrid van Liesdonk

Makelaar , www.avlrealestate.nl

Wat een super fijne ervaring was dit, nooit geweten dat essential oils zo effectief is. Ze wist goed aan te voelen welke oliën bij mij paste. Ik mocht deze uitproberen en merkte gelijk verschil: de zorgen die ik op dat moment in mijn hoofd had gleden na gebruik van mij af. Ik ervoer meer rust en zat door een druppeltje olie minder in mijn hoofd en meer in mijn lichaam. Ik voelde me zeer comfortabel bij deze lieve dame, je merkt dat ze dit met liefde en aandacht geeft. Ze heeft me helemaal enthousiast weten te maken en raad haar zeer aan. Nogmaals erg bedankt en tot snel Madelon.
Merlinna Koerts

Holistische massage, www.m-chi.nl
Totaal

Zelf aan de slag met dōTERRA Essentiële Oliën

De oliën zelf ruiken, proeven en voelen voor een heerlijke aromatische-essentiële-olie-ervaring! Leer hoe je de oliën op een makkelijke en effectieve manier kunt toepassen voor jouw persoonlijke uitdagingen.

Agenda

Klik hier voor onze actuele agenda! Maandelijks hebben we verschillende online & offline workshop over de toepassing van essentiële oliën! 

 

Contact

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een (telefonisch) kennismakingsadvies. Stuur dan snel een berichtje!

Facebook

Volg ons op Facebook voor leuke tips, weetjes en de komende workshops en cursussen in Nederland en België!