De wie achter CreateYourHappyLife

Mijn naam is Madelon Muns, docent Omgangskunde en aromatherapeut. Als kind had ik al een grote liefde voor dieren en de natuur. Toen 19 jaar was kocht ik mijn eerste paard, mijn merrie Logun. Een hele stap en door de hindernissen die ik met mijn paard tegenkwam, ben ik in de wereld van holitische (dier)geneeskunde en natuurgeneeskunde terecht gekomen. De holistische visie binnen de natuurgeneeskunde fascineerde mij enorm.

Via de opleiding natuurgeneeskunde voor dieren heb ik, jaren geleden, kennis gemaakt met etherische oliën . Hoewel ik het een prachtig therapeutisch middel vond, had ik geen hoge verwachtingen van de werking van deze oliën. Totdat ik een aantal jaar later er iemand tegenkwam die mij liet kennismaken met de oliën en werkwijze van dōTERRA.  Dit was het begin van een reeks bijzonder krachtige ervaringen  voor mijzelf maar ook voor de mensen en dieren om mij heen.

Het was een trigger om mezelf verder te scholen in richting de aromatherapie en mijn nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden betreffende de oliën te stillen. Hierdoor ben ik onder andere een opleiding voor Franse aromatherapie terecht ben gekomen. Mijn ontdekkingsreis binnen de aromatherapie is nog lang niet voorbij en er is nog zoveel te leren en te ontdekken. In de tussentijd vind ik het fantastisch om anderen te leren over de mogelijkheden etherische oliën. Ik hoop hiermee mijn steentje bij te kunnen dragen om de natuur weer een prominentere plek te geven in ons dagelijks bestaan.